fbpx ...

Sympaattinen hirsisauna

Sauna 16

Moderni pihasauna

Huippusuosittu, selkeäpiirteinen ja valoisa 16m2 pihasauna. Paksusta 88mm lamellihirrestä valmistetussa pihasaunasta löytyvät tilava löylyhuone ja valoisa oleskelutila.

28 900 €

2 kuukautta

16 m2

88x188mm lamellihirsi

New sauna Google rating

Kokemus

Pihasaunat valmistetaan yli tuhannen pihasaunan kokemuksella.

Tyyli

Selkeä, moderni arkkitehtuuri. Huomioi yksilölliset toiveet.

Laatu

Pihasauna valmistuu parhaista materiaaleista ja silti markkintahintoja edullisemmin.

Helppous

Pihasauna toimitetaan koottuna, sisältäen täyden varustuksen

Toimitussisältö - moderni pihasauna

Kokonaisuus muodostaan huipputyylikkään modernin pihasaunan. Rakennus luo upean tunnelman niin pihaan kuin kesänviettopaikalle. Oleskelutilan isot ikkunat antavat valoa sisälle ja luovat viimeistellyn tyylin pihasaunalle. Pihasaunaan on saatavissa kätevät perustukset kiinteään kilpailukykyiseen hintaan ammattilaistoteutuksena.

Pihasaunan mitat

 • Leveys 6000mm, Pituus 2780mm
 • Katettu kokonaisala 24m2
 • Katettu kokonaisala 16,7m2
 • 88mm * 188mm lamellihirsi

Kätevä toimitus

Valmissaunapaketti toimitetaan koottuna ja varusteltuna rakennuksena. Saunat toimitetaan koko manner-Suomen alueelle. Tästä mallista saatavilla myös materiaalitoimitusvaihtoehto, sekä aittamalli.

Konstailematon hinta

Sisältäen vakiotoimitussisällön mukaisen toimituksen, koottuna, ilman kuljetusta 24 900€ (alv 24%). Tutustu rahoitukseen.

Pihasauna sopii moneen tarpeeseen

Pihasauna ei pelkästään näytä hyvältä, vaan se taipuu monenlaiseen käyttöön.

Pihasaunassa majoitat niin yövieraita, vietät kesäiltaa tai käytät sitä talviaikaan varastotilana.

New Saunan pihasaunat ovat myös muunneltavissa. Voit vaihtaa muun muassa seinien, ikkunoiden tai ovien paikkaa, niin räätälöimme juuri sinulle täydellisen ratkaisun.

Myös pihasaunan kätisyys on muutettavissa ilman lisämaksua.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

New Saunalla oli jo valmiiksi meille sopiva malli, mutta omat muokkaukset onnistuivat helposti. Siirsimme ikkunaa, saunan ovea ja takan paikan etukulmaan ja se sopi toimittajalle hyvin, muutostöistä ei tullut juurikaan lisäkuluja. Ja olemme olleet tyytyväisiä tekemiimme muutoksiin! Hinta-laatusuhde oli mielestämme erinomainen, laadukas ja järeä rakennus tuli. Yhteydenpito toimittajalta oli oikein hyvin hoidettu – Hanna piti meidät ajan tasalla.

jpg-kuvia en saanut mukaan laitettua, kaikki meni erroriin.

Näytä lisää
Kari
Ostaminen
5/5
Sauna
4/5
Löylyt
5/5

Löylyt hyvät. Jos haluaa hiukan miedommat, onnistuu kun lämpötilan pitää 60-70. tiukemmile 80 jo hyvä. Optoit olivat hyvät. Olemme tyytyväisiä hiukan leveämpiin lauteisiin ja isoon maisemaikkunaan. Nämä muutoket sujuivat helposti. Kokonaisuus loistava.

Syy, miksi en antanut kokonaisuutena viidettä tähteä, johtuu siitä että oli muutama pikku juttu.
Tarkempi tutkistelu osoitti, että siellä täällä sisäpuolella oli muutamia niittejä jäänyt eri paikkoihin ja kiukaan alla ja sisällä olli roskia ja villaa.
Muuten kyllä, peukku teille.

Näytä lisää
Ari Nyman
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Sauna erinomainen. Mittasuhteet oikein ( kuutiot/kiuas ). Erinomaiset löylyt.
Myynti-, ja toimitusprosessi erinomainen. Kiitokset paljon.
Ainoa korjattava asia on lukkovalmistaja. Vaihtakaa laadukkaisiin Abloy lukkoihin, toimii paremmin.

Näytä lisää
Kari Alhonen
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Helppo, vaivaton ja hyvä hinta laatu suhde. Kaikki meni kuten sovittiin ja asiakaspalvelu oli kunnossa.

Näytä lisää
Esko
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Hyvä hinta/laatusuhde, ei ole ollut mitään ongelmia kuluneen 1,5 vuoden aikana. Käynyt melkein joka viikonloppu lämmittämässä saunan ja uinut järvessä. Talven pitänyt mökin. kylmillään, koska en ottanut sähklöliittymää ja nopeasti pieni tupa lämpiää smidsonin takalla ja luo tunnelmallisen valon tilaan illan pimetessä. Minulla on erityinen suhde tähän paikkaan ja nimennyt sen Villa Wolfiksi, koska eräänä syksyisenä iltana kun lähdin pois, niin komiaturkkinen susi jolkutteli metsätien poikki ja toisaalta olen tällainen yksinäinen susi itsekin. Ne löylyt, mitkä saunasta saan ovat maagisen lämpöiset ja aina odotan sitä, että olen taas nauttimassa niistä ensi löylyistä ja suuresta ikkunasta ihailen järvimaisemaa eri vuodenaikoina. Erityisen mahtavaa on ollut avantoon pulahtaminen tällaiselle vilukissalle mutta siihen olen karaistunut 2 talven aikana.

Näytä lisää
Reino Salli
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Olemme olleet todella tyytyväisiä New Saunaan. Osto ja toimitus sujuivat hyvin ja löylykokemukset ovat olleet erinomaiset niin kesä kuin talvikäytössäki.

Näytä lisää
Aki
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Sauna vastasi odotustamme ja on ollut ahkerassa käytössä saapumisesta lähtien. Ainut miinus tulee siitä että ikkuna saisi olla hirren verran ylempänä, niin näkisi ylälauteella istuessa kunnolla ulos.

Näytä lisää
Petri
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Olemme nauttineet New Saunamme löylyistä tyytyväisinä jo useamman vuoden. Sauna istuu maisemaan, järven rannalle, kuin nakutettu. Itse asiassa paljon paremmin kuin entinen, 60-luvun sauna, joka purettiin pois. Rakensimme saunan eteen huljakan terassin, johon mahtuu vilvoittelemaan isompikin joukko.

Sauna on lisännyt mökillä olon mukavuutta kovasti, sillä saunatuvan saa hyvin nopeasti lämpimäksi kylmilläkin säillä. Vapaa-ajan asunnollamme on ainoastaan aurinkosähkö, ja saunalla on oma, pieni aurinkopaneeli ja akku valaistusta varten.

Koko saunaprosessi sujui hienosti tilauksesta toimitukseen asti. Saunarakennuksen kuljetus alkuun hieman arvelutti, koska mökkitiemme on hyvin kapea ja mutkainen hiekkatie. Hyvin sauna kuitenkin perille saatiin ja nostettua perustuksille!

Saunamme on kestänyt hyvin tuulet ja tuiskut ilman suurempia huoltotoimenpiteitä, toki perushuolenpidolla. Mukava on aina sydäntalven jälkeen lähteä mökille saunaan!

Näytä lisää
Jaana Wikgren
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Toimitus oli aikaisemmin kun luvattiin. Löylyt on hyvät ja happirikkaat, kun korvausilmaa tulee lattialistojen ja seinän välistä. Tilasin saunaan yhden hirsikerran lisää, joka teki saunasta meille sopivan. Rakensin kelolaudasta lauteet ja kokonaisuus on meitä miellyttävä. Hanna Humalajoelle kiitos asiantuntevasta myyntityöstä.

Näytä lisää
Terttu ja Timo Siilola
Ostaminen
5/5
Sauna
5/5
Löylyt
5/5

Todella ystävällinen asiakaspalvelu. Alusta asti kaikki sujui niin kuin piti, ei voi olla muuta kuin tyytyväinen koko prosessiin. Sauna vastasi kaikkia odotuksia. Suosittelen.

Näytä lisää
Ansa

Näin pihasaunan hankinta etenee

1. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi

2. Suunnitellaan yhdessä sinulle ratkaisut unelmiesi pihasaunaan.

3. Saat selkeän tarjouksen ja vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

4. Valmistamme toiveidesi mukaisen pihasaunan kuivissa sisätiloissa.

5. Pihasauna toimitetaan sovittuna päivänä ja asennamme sen löylyvalmiiksi.

Hanki sauna joustavasti kuukausierissä

Oman saunaunelman toteuttaminen on nyt helppoa. Olemme neuvotelleet pankin kanssa sinulle valmiiksi hyvät ehdot rahoitukselle jopa 50 000 € saakka. Voit siis maksaa hankintasi joustavasti kuukausierissä.

Pihasauna – usein kysyttyä

Pihasauna kääntää katseita ja saa aikaan keskustelua. Tässä vastauksia yleisimpiin pihasauna-aiheisiin kysymyksiin. Autamme mielellämme muissakin kysymyksissäsi – ota yhteyttä!

1. Mitä pihasaunan hinta sisältää?

Lähtöhintaan kuuluu New Saunalla mm. 88mm vahvasta lamellihirrestä tehty pihasauna, ikkunat, lämpökäsitellystä puusta tehty saunan lattia, Harvian kiuaspaketti, ulkopuolen pintakäsittely, modernit lankkulauteet, ovet, ikkunat, pieneläinverkko, piirustukset jne. Lisäksi Sauna 16 ja Sauna 24 -malleissa oleskelutilan eristys sekä tyylikäs takka. New Saunan konseptin mukaan pihasauna toimitetaan valmiiksi koottuna. Perustukset, kuljetus ja muutokset pihasaunavakiomalleihin hinnoitellaan erikseen

2. Voiko pihasaunan toimitussisällöstä jättää jotain pois?

Kyllä, toimituksesta on mahdollista jättää esim. oleskelutilan kiertoilmatakka pois, jos sille ei ole tarvetta. Lisäksi perustoimitussisältöön kuuluu ulkohirren pohjakäsittely, joka on myös mahdollista jättää pois.

3. Voiko pihasaunan pohjaratkaisuja muokata?

Pihasauna muuttuu taroeiden mukaan ja pohjaratkaisuja voi muokata monellakin tapaa. Suunnittelussa lähdemme asiakkaan ajatusten, toiveiden ja tarpeiden kuuntekusta. Suunnitelemme niiden mukaan parhaat pohjaratkaisut: ovien, ikkunoiden ja väliseinien paikat ja mahdolliset lisäykset ja poistot.

4. Voiko Pihasaunan sähköistää?

Kyllä, pihasauna on mahdollista myös sähköistää. Pihasaunoihin on saatavissa hirsiporaukset kaapeleita varten, jotta kaapelit saa vedettyä piiloon eikä tarvitse toteuttaa sähköistystä pintavetoina. Itse sähköasennustyöt tulee sopia esimerkiksi paikallisen sähköasennusliikkeen kanssa.

5. Tarvitseeko pihasauna rakennusluvan?

Pihasauna tarvitsee rakennusluvan. Oman kunnan tai kaupungin rakennusvalvonta neuvoo kuinka lupaprosessi toimii kyseisellä paikkakunnalla. Tutustu yksityiskohtaiseen lupaprosessikuvaukseen täältä.

6. Millaiset perustukset pihasauna vaatii?

Pihasaunalle suositellaan pilariperustuksia tai maaruuviperustuksia. Pihasaunan perustukset kannattaa tehdä huolellisesti, jolloin itse rakennuksen on hyvä olla tukevien perustusten päällä. Perustusten mittapiirros tulee saunatoimittajalta, jonka mukaan pilarit tulee mitoittaa. New Sauna on kehittänyt Pihasauna perustuksilla -konseptin, jolloin saat kustannustehokkaasti ja vaivattomasti koko paketin meiltä. Tutustu täältä.

7. Mikä on pihasaunan toimitusaika?

Pihasaunojen toimitusaika vaihtelee hieman vuodenajan mukaan. Lähtökohtaisesti pihasauna toimitetaan asiakkaalle noin kahdeksan viikkoa tilausvahvistuksesta. Aikataulussa on hyvä huomioida myös rakennuslupaprosessin kesto.

8. Voiko pihasaunan hankkia kuukausimaksulla

Ehdottomasti! Olemme neuvotelleet pankin kansa asiakkaillemme jo valmiiksi erittäin kilpailukykyisen rahoituksen jopa 50 000 € saakka. Lue lisää täältä.

8. Millainen takuu pihasaunalla on?

Myönnämme hirsirungolle kattavan 12 vuoden takuun. Lattian, katon, lauteiden ja sähköasennusten takuu on 2 vuotta. Muille osille on voimassa kunkin valmistajan takuu.

Tarjouspyyntö

Kysy tarjous!

Hei ja kiitos kiinnostuksestasi saunojamme kohtaan. Pyydä nopea tarjous saunasta, niin suunnitellaan sinulle täydellinen ratkaisu.

Toivottavasti pääsemme tekemään yhteistyötä kanssasi!

Terveisin,
New Saunan väki

  Mieluisin yhteydenottotapa:

  Kysy tarjous

  Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle täydellinen pihasauna – ammattitaidolla ja ilman ostamisen pakkoa. Halutessasi voimme sopia etätapaamisen. Laita viestiä ja palaamme mahdollisimman pian. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

   Mieluisin yhteydenottotapa: