fbpx ...

Ammattilaisen rantasauna

Ammattilaisen rantasauna

Etsin modernia rantasaunaa

Virtain Vaskivesi on vireä maalaiskylä Pohjois-Pirkanmaalla, jonka väkimäärä kaksinkertaistuu kesäaikaan suuren kesämökkimäärän myötä. Vesistöjen äärellä Marko Maijala pyörittää Sängenniemen Lomahuvilat -yritystä, joka vuokraa tasokkaita lomahuviloita ympärivuotiseen käyttöön.

Tavatessa Marko esittelee Sängenniemen Lomahuviloiden toimintaa ja sen uusinta tulokasta, keväällä valmistunutta näyttävää lomahuvilaa modernilla rantasaunalla. Tyylikäs lomahuvila koostuu kolmesta valoisasta makuuhuoneesta, olohuoneesta isoilla ikkunoilla, olohuoneen yhteyteen rakennetusta keittiöstä ja sisäsaunasta. Mutta pitää se huvilalla olla oma rantasauna, Marko toteaa.

Rantasaunapaketin etsiminen oli käynnistynyt jo kesällä 2017. Tarjouspyyntöjä oli lähetelty, mutta mieleistä ei löytynyt. Vuodenvaihteen jälkeen Google oli löytänyt uuden tulokkaan – NEW SAUNAn. Ei mennyt pitkään kun kaupat oli tehty. Mukavalta tuntuu, että Marko, tuo saunojen ostamisen ammattilainen päätyi NEW SAUNAn moderniin rantasaunaan. Rannan pehmeästä maaperästä johtuen, saunan toimitus tähdättiin jäisen maan aikaan alkukeväälle 2018.

Kesän ahkeran koekäytön jälkeen Marko vakuuttaa tyytyväisyyttään rantasaunaan ja komea se onkin. Moderni rantasauna on sijoiteltu järven välittömään läheisyyteen ja kytketty tyyliikkäästi terassilaudoituksella huvilaan sekä laituriin. Rantasaunapaketin löylyhuone on käsitelty kattoa lukuunottamatta tummaksi. Tunnelmaa luomassa on löylyhuoneen nurkkaan sijoitettu valaisin, jonka piirtämät varjot luovat tähän rantasaunaan upean tunnelman. Oleskelutilan kevyttakassa paistetut makkarat kruunaavat rantasaunaelämyksen.

Kuvissa oleva rantasauna on 16m2 moderni pihasauna – Sauna 16. Sauna on valmistettu 88mm lamellihirrestä, varustettu Harvian 20ES pro -kiukaalla sekä Romotopin Alpera E03 -kevyttakalla. Rantasauna on valmistettu, viimeistelty ja varustettu käyttövalmiiksi tehtaalla.

Mikäli haluat todeta tämän rantasaunan löylyt tai varmistua NEW SAUNAsta, varaa oma viikonloppu Sängenniemen Lomahuviloilta.

Kysy tarjous

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle täydellinen pihasauna – ammattitaidolla ja ilman ostamisen pakkoa. Halutessasi voimme sopia etätapaamisen. Laita viestiä ja palaamme mahdollisimman pian. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Mieluisin yhteydenottotapa: