fbpx ...

Pihasauna paketti valmiina tontille

MÖKKIPROJEKTIN HELPOIN OSUUS

Pihasauna paketti valmiina tontille

Sydäntalvella aloimme etsiä mieheni kanssa pihasauna pakettia mökkitontille järven rannalle Keski-Suomeen. Selasimme kymmenittäin vaihtoehtoja. Haaveissamme oli hirsinen pihasauna, joka sopisi hengeltään tulevan mökin moderniin tyyliin. Toivoimme reilunkokoista löylytilaa ja pukuhuonetta. Haaveilin, että lauteilta voisi katsella järvelle. Villeissä unelmissa mietin, että olisihan sen hienoa, jos pihasauna tarjoilisi lisämajoitustilaa vieraille. Potentiaalisia löytyi, mutta ne karahtivat yksi toisensa jälkeen liian kovaan hintaan, tyyliseikkoihin tai epämääräisiin toimitussisältöihin. Tutustu myös tämän artikkelin kirjoittajan, sisustus- ja elämäntyyliblogisti Kerttu Pylvänäisen blogiin.

Vaihtoehtojen viidakossa huomaisimme aina palaavani NEW SAUNAn sivuille. Konsepti oli erilainen kuin kenelläkään muulla, sillä esillä oli selkeä pihasaunamallisto ja kustannustehokkaat hinnat, johon kuuluu ihan kaikki. Hyvin nopeasti suosikiksi nousi Moderni pihasauna – Sauna16, jossa on kymmenen neliön tupa ja kuuden neliön löylyhuone

Otin yhteyttä NEW SAUNAan ja hommat alkoivat luistaa. Samaan aikaan varsinainen mökkiprojekti takkuili, joten tuntui helpottavalta, kun pihasauna paketin kanssa kaikki sujui kuin käsikirjoituksesta. Viesteihin vastattiin heti, palvelu oli ystävällistä ja joustavaa ja ihmettelymme muun muassa pihasaunan aurinkosähköistyksestä otettiin huomioon. Teimme pihasauna paketista kaupat maaliskuussa 2018 ja saimme saman tien tietoomme toimitusviikon. Mietin, että olin kyllä aika rohkea, sillä ostimme saunamökin vain nettikuvien perustella!

NEW SAUNAlta tulleiden kuvien pohjalta oli helppoa hoitaa luvat ja perustukset kuntoon. Maatöihin pääsimme kesäkuun alussa ja sen jälkeen kaikki olikin valmista pihasauna paketin tuloon. Pari viikkoa myöhemmin rekka-auto kaartoi mökkitontille, kyydissään upouusi ja täysin valmis sauna!

Katselimme innoissamme, kun kuljettaja alkoi nostaa saunaa liinoilla autosta perustuksien päälle. Nopeasti pihasauna seisoi siinä missä pitääkin; pilareidensa päällä suuret ikkunat järveä katsellen. Kuljettaja kipusi vielä rakennuksen katolle ja asensi piipun ennen lähtöään. Saimme avaimet käteen ja totesin, että tässä ostoksessa sanonta ”avaimet käteen” todellakin pitää paikkansa. Avasin oven ja astuin tupaan ja kurkistin saunaan; taisin vain huokaista ääneen ”aivan ihana!”.

Meille jäi hommaksi pintakäsittelyt ja kivien latominen kiukaaseen. Otimme tavoitteeksi, että ensilöylyt heitetään reilun viikon kuluttua juhannuksena, jonka jälkeen piti alkaa varsinaisen mökin rakennus. Juhannus tuli ja istuimme ylälauteella koko nelihenkinen perhe. Katselimme ikkunasta järvelle ja annoimme pihasaunan lempeän lämmön helliä. Onnellinen tunne koki suuren kolauksen seuraavana päivänä, kun saimme tiedon mökkitoimittajamme maksuvaikeuksista, joiden vuoksi emme saa heiltä koko mökkiä. Samalla puhelulla nousu pihasaunamme arvo silmissämme taivaisiin.

Kesä 2018 jää mieliimme paitsi uskomattoman kauniina ja helteisenä, mutta myös mökkeilystä modernissa pihasaunassamme. Kymmenen neliön tuvassa nukuimme koko nelihenkinen perhe ja lapsista oli vain hauskaa, kun oli tiivistä. Niinä harvoina viileinä iltoina lämmitimme tuvan kevyttakalla ja nautimme harva se ilta lempeistä löylyistä. Päämökin rakentamiseen liittyvät pettymykset lievenivät lauteilla, jossa huokaistiin moneen kertaan: ”onneksi meillä on tämä saunamökki”.

Syksyn tullen löytyi myös uusi mökkitoimittaja. Tällä kertaa kriteerinä on, että kaikki menee yhtä hyvin kuin NEW SAUNAn kanssa.

Artikkelin pihasaunapaketista on kirjoittanut sisustus- ja elämäntyyliblogisti Kerttu Pylvänäinen. Tutustu Kertun blogiin ja blogin mökkeilykategoriaan täältä.

 

Kysy tarjous

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle täydellinen pihasauna – ammattitaidolla ja ilman ostamisen pakkoa. Halutessasi voimme sopia etätapaamisen. Laita viestiä ja palaamme mahdollisimman pian. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

    Mieluisin yhteydenottotapa: