fbpx ...

Luotettava ja laadukas – Pykälää parempi saunanvalmistaja

02/11/2023

Luotettava ja laadukas – Pykälää parempi saunanvalmistaja

1. Suomen Vahvimmat Kulta -sertifikaatti Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä sertifikaatti on osoitus erinomaisesta luottoluokituksesta.

2. Erinomainen AA-luottoluokka New Sauna kuuluu AA-luottoluokkaan. Tämä kertoo yhtiön erinomaisesta maksukyvystä ja luotettavuudesta liikekumppanina.

3. Vankka taloustilanne Yhtiömme talous on vankalla pohjalla. Olemme nettovelaton ja vakavarainen yritys, joka pystyy vastaamaan tuleviin haasteisiin. Myös tänä vuonna liikevaihtomme kasvaa ja toimintamme on jatkuvasti kannattavaa.

4. Luotettava Kumppani New Saunan Luotettava Kumppani -status kertoo, että toimintamme on aina rehtiä, avointa ja tilaajavastuulain mukaista.

5. Laatuvaatimukset ja sopimusehdot Noudatamme Hirsitaloteollisuus HTT ry:n asettamia sopimusehtoja sekä laatuvaatimuksia. Tämä takaa, että saat meiltä aina korkealaatuisen tuotteen ja ensiluokkaista palvelua.

6. Asiakasystävälliset maksuehdot Kun tilaat pihasaunan New Saunalta, laskutamme sen vasta toimituksen jälkeen. Maksuehtomme on suunniteltu asiakkaan parhaaksi, minimoiden riskit.

7. Yli 20 vuoden kokemus ja perinteet Olemme 100% kotimainen perheyritys. Kahden vuosikymmenen aikana olemme valmistaneet yli 1500 hirsisaunaa.

8. Asiakkaiden tyytyväisyys Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Verkkosivuiltamme voit lukea 99 sensuroimatonta asiakasarviota, ja palautteiden keskiarvo on huimat 4.8/5.

9. Pitkät takuut Myönnämme pihasaunoillemme kattavan tehtaan takuun. Hirsirungon takuu on peräti 12 vuotta, joka kertoo luottamuksestamme tuotteidemme laatuun.

New Sauna on yhdistelmä perinteitä, laatua ja luotettavuutta. Tervetuloa turvallisille pihasaunakaupoille!